top of page

Valmentajasi

2a3815a1-90e9-42e7-a390-684ceecaeacd_edi

Jenny

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ollessani teini-ikäinen, joogaa harjoittava mummoni ohjasi minut kansalaisopiston hathajooga-tunnille. Teini-ikäiselle vaikeasti aloillaan pysyvälle tytölle tunti oli liian lempeä, mutta tunnin edetessä ymmärsin, että olin oikeastaan joogannut koko elämäni. Näin liikkeet, joita olin jo aiemmin tehnyt, saivat nimet. Tuntemukset, jotka harjoituksesta olin saanut, saivat selityksen.

 

Olen pienestä pitäen tiennyt haluavani työskennellä ihmiskehon parissa. Intohimoni on syventää ymmärrystäni kehon uskomattomasta viisaudesta, josta nykytutkimuksen mukaan huomaamme ymmärtävämme vieläkin vain pintaraapaisun verran. Uteliaisuuteni on ohjannut minua hierojan ammattitutkinnon kautta fysioterapeutiksi, joogan opettajaksi, pilates- ja laitepilatesohjaajaksi, joogaterapeutiksi, sekä uusimpana spiraalistabilaation pariin. Tämä tiedon, mutta myös ymmärryksen jano johdattaa minua jatkuvasti kohti uusia opintoja ja harjoitusmenetelmiä. 

Tällä hetkellä olen mukana Suomen Joogaliiton jooganopettaja koulutusohjelmassa (SJL) anatomia ja fysiologia-kouluttajana, sekä Svastha Yoga therapy Suomen koulutusohjelmassa kouluttamassa joogaterapeuttiopiskelijoita.

 

Koulutustaustani:

– Koulutettu klassinen- ja urheiluhieroja (2001)

– Fysioterapeutti AMK (2005)

– Pilates- ja Somatic Pilates -ohjaaja (2010)

– Joogaohjaaja Yoga Alliance RYS 200h, Yoga Thailand, Paul Dallaghan (2010)

– Jooganopettaja SJL  (2016)

– Joogaterapeutti, Svastha Yoga Therapy (Dr. Ganesh Mohanin opetuksessa) (2017)

-  Footbic-ohjaaja (2020)

-  Spiraalistabilaatio 1AB ja 1BC kurssit (2020)

- Seksuaalineuvoja Metropolian AMK (2022)

– Lisäksi kouluttaudun jatkuvasti upeiden ulkomaisten sekä kotimaisten jooga- tantra- ja pilatesohjaajien, sekä tutkijoiden kursseilla ympäri maailmaa.

Mediassa

bottom of page