top of page

Palvelumme

Yksilöohjaus

Yksilöohjaukseen tullessasi teemme kokonaisvaltaisen kartoituksen tilanteestasi sekä toiveesi ja tarpeesi tunnin tai hoitojakson suhteen. Tämän perusteella mietimme juuri sinulle parhaimman harjoitusmuodon edeten sinun tahdissasi. Otamme jokaisella kerralla sen hetkisen tilasi huomioon edetessämme kohti tavoitettasi. Välillä treeni voi olla tiukkaa syvienvatsalihasten treeniä pilateksen avuin, välillä kävelyn tai juoksutekniikan hiomista, välillä taas hyvin hienovaraista lihaskalvoyhteyksien etsintää. Toisinaan taas voimme keskittyä tekemään lempeitä joogaliikkeitä  hellittämään arjen kiristämää kehoa ja mieltä tai stressihermostoa rauhoittavia meditaatio harjoituksia. Saat kotiharjoitusohjeet videopätkinä mukaasi saman tien.

Duotunnit​

Kaksin on tuplasti hauskempaa! Duotunneilla teemme sinulle ja ystävällesi juuri teidän tyylisen tunnin. Studiollamme on kaksi jousisenää, joilla pilatestreeniin tulee ihan uutta näkökulmaa ja tehoa. Ilmajoogaliinoilla voitte kokea elämän eri perspektiivistä roikkuen liinassa,  antautua liinan kannatteluun jooga-asanoissa, sekä tuudittautua rentoutukseen keinuen liinan sisällä. Duotunneilla voimme tehdä energisoivan flowjoogatunnin heti aamusta tai tulla illalla rentoutua tunniksi syvärentouttavaan äänimaljarentoutukseen yli kymmenen äänimaljan, gongin, tuulikellojen ja tingshojen satumaisessa äänimaailmassa.

Jooga

Joogan juuret ovat Intiassa, se on tuhansia vuosia vanha kehon- ja mielenhoito menetelmä. Joogassa käytämme erilaisia liikkeitä, liikkeen ja hengityksen yhdistämistä, hengitysharjoituksia, meditaatiota, mantroja, sekä erilaisia puhdistamis-harjoituksia. Tavoitteena joogassa on rauhoittaa mieltä, parantaa kehotietoisuuttamme, sekä aktivoida tai rauhoittaa hermostoamme. Joogan avulla voimme myös helpottaa kehon kiputiloja ja saavuttaa tasapainoisesti toimivan kehon, sekä läsnä olevan mielen.

Jooga lisää kykyä keskittyä, olla läsnä tässä hetkessä, sekä kykyä iloita elämästä. Joogaharjoitukset tehdään aina lempeydellä oman kehon viestejä kunnioittaen.

Pilates

Pilates on Joseph Pilateksen (1880-1967) kehittämä nerokas kehonhuoltomenetelmä, jossa harjoitellaan koko kehon tukilihaksia, sekä lisätään liikkuvuutta kiristäviin lihasryhmiin. Pääpaino harjoittelussa on virheellisten liikekaavojen korjaus, sekä keskivartalon tukilihaksiston vahvistus. Tarkoituksena saavuttaa hyvin linjattu, ryhdikäs ja mahdollisimman taloudellisesti toimiva keho. Pilatesharjoittelulla pystymme ennaltaehkäisemään, sekä myös parantamaan monia tuki- ja liikuntaelinsairauksia.

JennyStudiolla on yksi Balanced Bodyn Allegro Reformeri, sekä kaksi Springboardia. Yksilöpilatestunneilla on mahdollista hyödyntää Reformerin ja Springboardien lisäksi myös pienvälineitä, kuten palloja, rullaa, rengasta, kuminauhoja, painoja yms. Laitteet ja välineet auttavat hahmottamaan liikkeiden suuntaa ja aktivoimaan juuri oikeita lihaksia.

Joogaterapia

Joogaterapia on joogaa yksilöterapiana. Joogaterapiassa asiakas huomioidaan kokonaisuutena kaikilla eri tasoilla. Joogaterapiaa käytetään tuki- ja liikuntaelinsairauksien, hengityssairauksien, mielen sairauksien, sekä neurologisten sairauksien tukihoitona, sekä ennaltaehkäisynä. Joogaterapia on myös upea apu isojen elämänmuutosten aikana tai vaikka painonhallinan tukena.

Ensimmäisellä kerralla kartoitamme yhdessä asiakkaan tilan ja terapeutti suunnittelee asiakkaalle kotiharjoitusohjelman, joka saattaa koostua erilaisista liikkeistä, asennoista, hengitysharjoituksista, keskittymis- tai rentoutumisharjoituksista, elämäntapamuutoksista, ruokavaliovinkeistä tai mantrasta. Ensimmäiseen kertaan käytetään tilanteesta riippuen 60-90min.

Ensimmäisen kerran jälkeen asiakas jatkaa kotiharjoitusohjelmaa itsenäisesti. Tapaamisia on yleensä noin 2-3. Joogaterapiassa asiakkaan tulee olle itse motivoitunut käyttämään joogaa hyvinvointinsa parantamiseen tai ylläpitoon.

Spiraalistabilaatio

Spiral Stabilization (SPS - Spiraalistabilaatio), on tsekkiläisen lääkärin Richard Smišekin kehittämä terapia- ja kehonhallintamenetelmä. Metodin pohjana on laaja spiraali- ja vertikaalilihasketjujen tutkimustyö. Tähän saakka on onnistuttu kartoittamaan yli 50:n lihasketjun toiminta ja anatomia sekä itsenäisenä lihasketjuna, että osana toiminnallisia liikkeitä. Kaikissa harjoituksissa korostuu keskivartalon lihasten vahvistaminen.

Hinnat

Yksilötunti joogaa, pilatesta tai spiraalistabilaatiota 60min: 85€

  • 5 kertaa 395€

  • 10 kertaa 750€

Duo-tunti joogaa, pilatesta tai spiraalistabilaatiota 60min: 50€/hlö

  • 5 kertaa 238€ /hlö

  • 10 kertaa 450€/hlö

Yksilötunti joogaterapiaa 90min: 120€


Kolmen kerran aloituspaketti (90min aloituskäynti + 2x60min seurantakertaa): 290€

MOBILEPAY

Mobilepayllä voit maksaa vaivatta palvelut tai tuotteet! JennyStudion Mobilepay numero on 88320.

LIIKUNTASETELIT

Voit maksaa myös Smartumin kulttuuri- ja liikuntaseteleillä, Luottokunnan virikeseteleillä, Sporttipassilla ja Tyky-kuntoseteleillä, sekä mobiilisti Edenredin maksukortilla ja mobiilimaksulla, ePassilla, Sporttipassilla ja Smartum Saldolla. Käyttäessäsi edellämainittuja maksutapoja, otathan yhteyttä ensin sähköpostitse info(at)jennystudio.fi tai puhelimitse/whatsapilla numeroon 0500 406 302.

 

 

 

Muistathan perua tulosi esteen sattuessa viimeistään 24h ennen tuntiasi. Peruuttamattomista tai alle 24h ennen tuntiasi peruutetuista ajoista laskutetaan koko tunti.

LAHJAKORTIT

JennyStudiolle voit ostaa myös valmiita tai avoimia lahjakortteja. Valittavanasi on mm. paritunti joogaan tai pilatekseen, yksityistunti laitepilatekseen tai avoin lahjakortti, jonka arvon voit päättää itse. Kortin saaja voi käyttää kortin valitsemaansa palveluun 12 kuukauden aikana ostohetkestä. Valmiit lahjakortit löydät allaolevasta linkistä kauppaan, avoimen lahjakortin voit tilata Studiolta sähköpostitse info(at)jennystudio.fi. Anna lahjaksi yhteistä tai omaa aikaa ystävälle, rakkaalle, lapselle tai vanhemmalle tämän aineettoman hyvinvointilahjan muodossa!

mallikortti1_edited.jpg
mallikortti2_edited.jpg
mallikortti1_edited.jpg

LAHJA-KORTIT

bottom of page