top of page

Studiomme

JennyStudiolla on kaksi studiota toinen Kauniaisten ja Espoon alueella.  Idyllinen jooga- ja pilatesstudio kotimme yhteydessä Espoon Kavallinmäessä ottaa sinut hoivaansa laadukkaiden yksilöllisten tuntien ja terapian parissa.

Ryhmätunnit ja kohottavat tapahtumat ja koulutukset pidetään Kauniaisten keskustassa Hyvinvointistudio LOISTE:n tiloissa Kauniaistentie 13f osoitteessa. 

Idea näiden studiotten perustamiseen lähti tarpeesta tuottaa laadukasta, räätälöityä ja helposti lähestyttävää ja terapeuttista yksilö- ja pienryhmäohjausta.

Kotistudiollamme Kandidaatinkujalla yksilöterapia on yhdistelmä joogaa, joogaterapiaa, pilatesta laitteilla tai ilman, sekä spiraalistabilaatiota. Kaikki ohjaus pohjautuu fysioterapeuttiseen näkökulmaan. Terapia/ tunnit rakenetuvat aina yksilön tarpeen mukaiseksi.

Kotistudiollamme on kaksi jousisenää, joilla on mukava treenata vaikka ystävän kanssa duopilatesta. Reformerilla pääsee kokemaan yksilöohjauksessa laitepilateksen tehokkuuden. Ilmajoogaliinoilla voi roikkua ja rentoutua niin ikään duotunnin puitteissa ystävän tai rakkaasi kanssa. Joogaa tai pilatesta voit harjoitella myös monipuolisen pienvälineistön avuin. 

Ryhmätunnit ja kurssit pidetään Kauniaisissa Hyvinvointistudio LOISTE:n tiloissa Kauniaistentie 13f, osoitteessa. Tämä noin 15 hlö vetävä idyllinen studio on aivan keskeisellä sijainnilla Kauniaisten keskustassa. Pääset paikan päälle helposti niin autolla, kuin julkisilla. Studiolla pyörii viikoittaiset tunnit, kurssit, sekä pienille ryhmille räätäköidyt tapahtumat. Kutsu kasaan ystäväporukka, työyhteisö tai kumppanisi ja tule viettämään eheyttävä hetki kanssani.

Molemmilla tudiolla on myös pieni kauppa, jonka valikoimaan kuuluu upeita luonnonmukaisia jooga- ja pilatesmattoja, treenivaatteita, luomuteetä, puolijalokivikoruja, VitaJuwell vesikannuja, jooga- ja meditaatiotyynyjä harjoittelusi tueksi, sekä muita jooga- ja pilatesharjoitteluun tarkoitettuja apuvälineitä.

Yhteystiedot

Yksilöterapiat ja duo-tunnit:

Kandidaatinkuja 8 g

02710 Espoo

Ryhmätunnit:

Hyvinvointistudio LOISTE

Kauniaistentie 13f (käynti Autokoulu CAP:n kanssa samasta ovesta)

02700 Kauniainen

puh. 0500406302

info(at)jennystudio.fi

image0.jpeg
JennyStudio mummola.jpg
bottom of page