top of page

Studio

JennyStudio on idyllinen jooga- ja pilatesstudio kotimme yhteydessä Espoon Kavallinmäessä.

Idea pienen studion perustamiseen lähti tarpeesta tuottaa laadukasta, räätälöityä ja helposti lähestyttävää ja terapeuttista yksilö- ja pienryhmäohjausta.

Tarjoamme joogaa, joogaterapiaa, pilatesta laitteilla tai ilman, sekä spiraalistabilaatiota. Kaikki ohjaus pohjautuu fysioterapeuttiseen näkökulmaan.

Studiollamme on kaksi jousisenää, joilla on mukava treenata vaikka ystävän kanssa duopilatesta. Reformerilla pääsee kokemaan yksilöohjauksessa laitepilateksen tehokkuuden. Ilmajoogaliinoilla voi roikkua ja rentoutua niin ikään duotunnin puitteissa ystävän tai rakkaasi kanssa. Joogaa tai pilatesta voit harjoitella myös monipuolisen pienvälineistön avuin. 

Studiolla on myös kauppa, jonka valikoimaan kuuluu upeita luonnonmukaisia jooga- ja pilatesmattoja, ihania Onzien- ja St.Malandran treenivaatteita, luomuteetä, puolijalokivikoruja, VitaJuwell vesikannuja sekä juomapulloja, jooga- ja meditaatiotyynyjä harjoittelusi tueksi, sekä muita jooga- ja pilatesharjoitteluun tarkoitettuja apuvälineitä.

Studion edessä on maksuton pysäköinti ja paikalle pääsee myös julkisilla - junalla Kauniaisten asemalle tai bussilla lähistölle. Tervetuloa! 🎔

Yhteystiedot

Kandidaatinkuja 8 g

02710 Espoo

puh. 0500406302

info(at)jennystudio.fi

JennyStudio mummola.jpg
bottom of page